Ik zoek houvast

Voor iedereen die onze steun zoekt

Kom jij in aanmerking?

  • Stichting Vrienden van Horison helpt in principe iedereen die serieus geinteresseerd is in Contactgericht Spelen en Leren en de intentie heeft de methode in te zetten om een kind met autisme te helpen in zijn ontwikkeling. Dat betekent in de praktijk dus dat wij graag de volgende groepen ondersteunen:

- gezinnen of professionals die een cursus willen volgen bij Stichting Horison, maar dit niet financieel kunnen dragen;

- gezinnen die een thuisprogramma op basis van CSL willen opzetten, maar hier financieel ondersteuning bij nodig hebben (bijvoorbeeld in de vorm van coaching vanuit Horison of de (tijdelijke) inzet van professionele CSL begeleiders).


Wat bieden we jou?

Ben jij geinteresseerd in Contactgericht Spelen en Leren? Maar ben je niet in staat een cursus of begeleiding vanuit Stichting Horison zelf te betalen? Dien dan bij ons een aanvraag in. Heb je financiele ondersteuning nodig bij het opzetten of uitvoeren van een CSL thuisprogramma? Klop dan gerust bij ons aan.

Samen bekijken we jouw opties en de mogelijkheden deze vanuit onze stichting (financieel) te ondersteunen. Dit doen wij indien nodig in overleg met Stichting Horison.
Wat vragen we van jou?

Om je aanvraag volledig en juist te kunnen beoordelen vragen we je in je aanvraag antwoord op het volgende:

  • Wat wil je (mede met onze bijdrage) bereiken?

  • Hoe wil je Contactgericht Spelen en Leren gaan inzetten?

  • Hoeveel euro kun je hiervoor zelf bijdragen?

We vragen elke aanvrager om na te denken tot welk bedrag hij/zij zelf kan bijdragen. Het idee hierachter is dat onze stichting haar geld efficiënter kan besteden en dat we daarmee uiteindelijk meer gezinnen kunnen ondersteunen.

Uiteraard verwachten wij van ondersteunde ouders en ‘spelers’ dat zij de verworven kennis ook daadwerkelijk in de praktijk brengen. Hierover maken wij vooraf afspraken, op basis van wat voor jouw gezin wenselijk en haalbaar is.

Achteraf houden we contact. We zijn benieuwd hoe je de ondersteuning hebt ervaren en wat CSL voor je doet.


Wil jij met CSL aan de slag, maar zoek je (financiele) steun? Vul dan hieronder een aanvraag in. 

Dien een aanvraag in

Kom jij in aanmerking voor een bijdrage vanuit Stichting Vrienden van Horison? En ben je het eens met de voorwaarden van onze stichting? Dien dan hier een aanvraag in!

Aanvraag