Blijf op de hoogte

Volg onze acties en resultaten

Onze blogs en nieuwsberichten

Hebben we nieuws? Dan lees je dat hier en op onze facebookpagina. In onze blogs en nieuwsberichten leer je ons beter kennen en lees je wat ons zoal bezighoudt.


Kersverse stichting organiseert actie voor meer houvast bij autisme

Wist u dat steeds meer gezinnen in Nederland leven met autisme? En dat er gezinnen zijn die keihard op zoek zijn naar houvast, dolgraag zelf zouden willen werken aan de ontwikkeling van hun kind met autisme, maar dit vanwege financiele redenen niet kunnen? Omdat ze niet in aanmerking komen voor vergoeding of een Persoonsgebonden Budget. Daar gaat de kersverse Stichting Vrienden van Horison wat aan doen! En u kunt ze direct al helpen.

Kerstkaartenactie voor kinderen met autisme

De inkt van de vers ondertekende akte van oprichting van Stichting Vrienden van Horison is nog maar net droog of de eerste actie staat al op touw. Met hun kerstkaartenactie wil de stichting kinderen met autisme in Nederland helpen zich te ontwikkelen, door training en begeleiding op basis van Contactgericht Spelen en Leren (CSL) te financieren voor een gezin of zorgprofessional die dat zelf niet kan betalen. CSL is een effectieve en efficiente methode, die goed past bij de transitie in de zorg. CSL biedt ouders houvast bij autisme door uit te gaan van de mogelijkheden en kansen voor elk kind. Daarbij hebben ouders volledig zelf de regie over de begeleiding van hun kind. Cursussen en begeleiding worden verzorgd door Stichting Horison.

Meedoen is makkelijk

U kunt makkelijk meedoen aan de kerstkaartenactie: u bespaart uzelf de moeite om een aantal kerstkaarten te kopen, te schrijven en te versturen. In plaats daarvan stort u het geld dat u eraan zou hebben uitgegeven op rekeningnummer NL69 TRIO 0212 1922 13 t.n.v. Stichting Vrienden van Horison. U mag natuurlijk ook een hoger bedrag doneren. Dat kan door meerdere mensen geen kerstkaart te sturen, gewoon een hoger bedrag over te maken of donateur te worden. Kiest u ervoor één kerstkaart te doneren? Ook helemaal goed!

Als u dat wilt, dan ontvangt u van Stichting Vrienden van Horison een digitale ‘alternatieve kerstkaart’. Die kunt u doorsturen aan iedereen wiens kerstkaart u doneert. Zo stuurt u hen alsnog uw kerst- en nieuwjaarswens en roept u ze direct op om ook mee te doen met de actie. Want hoe meer mensen meedoen, hoe meer gezinnen we samen kunnen helpen.

Meer weten en op de hoogte blijven?

Wilt u meer weten over Stichting Vrienden van Horison? Ga dan naar www.vriendenvanhorison.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de resultaten van deze actie en de activiteiten van de stichting? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief via de website of vind de facebookpagina van de stichting leuk.


Onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en resultaten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven