Onze acties

Help samen met ons kinderen met autisme verder

Kerstkaartenactie 2016

Heb je meegedaan aan de kerstkaartenactie in december? Dank je wel! We hebben weer grote en kleine donaties gekregen uit het hele land. Soms uit onverwachte, onbekende hoek. Hartverwarmend en oh-zo waardevol. 

 De opbrengst van de actie is € 949,-

Jouw bijdrage maakt het verschil voor een gezin dat leeft met autisme. Niet even, maar duurzaam.

Petra is een van de mensen die wij afgelopen jaar hebben kunnen ondersteunen, dankzij jouw steun. In haar persoonlijke boodschap hiernaast vertelt ze wat de cursus voor haar en haar gezin heeft betekend en bedankt onze donateurs voor hun bijdrage.

Het afgelopen jaar hebben we tien keer een gezin kunnen ondersteunen in dit proces. We zijn ontzettend trots op alle donateurs, sponsoren en ouders zoals Petra die zich met hart en ziel inzetten voor meer houvast voor kinderen met autisme. Steun je ons in 2017 ook weer?


Eerdere acties

(S)teun krasactie

In april/mei 2016 gingen vier enthousiaste vrijwilligers voor ons op pad. Gewapend met een (S)teun krasboekje haalden ze samen bijna € 250,- voor onze stichting op. Wat een mooi bedrag. Gerlinda, Cindy, Ineke en Sanne: dank jullie wel!
Omdat we heel blij zijn met dit eindbedrag, herhalen we de actie komend jaar. Wil jij ons helpen? Dat kan! Neem gewoon even contact met ons op. Weten hoe het werkt? Kijk op http://www.steun.nl/hoe_werkt_het

'Houvast bij autisme'

Op 20 februari hielden wij een informatiedag 'Houvast bij autisme', om kennis te maken met een unieke en effectieve methode voor de ontwikkeling van kinderen met autisme. De dag was met ruim zestig bezoekers goed bezocht. En afgaande op onze evaluatieformulieren was het een warme, leerzame en mooie dag. Alle deelnemers bedankt!


Kerstkaartenactie 2015

In december 2015 hielden wij onze eerste actie; een kerstkaartenactie.

Met deze actie haalden we ruim € 1800,- op en hebben we direct al twee gezinnen kunnen ondersteunen. Eind januari nemen twee moeders, mede dankzij uw steun, deel aan de cursus Module 1 Contactgericht Spelen en Leren!

Alle donateurs hartelijk dank!

Wie help je met onze acties?

Met jouw bijdrage help je een kind met autisme in Nederland ontwikkelen. Jouw geld helpt Stichting Vrienden van Horison training en begeleiding op basis van Contactgericht Spelen en Leren (CSL) financieren voor een gezin of zorgprofessional die dat zelf niet kan betalen, omdat ze bijvoorbeeld niet in aanmerking komen voor vergoeding of een Persoonsgebonden Budget. CSL is een effectieve en efficiente methode, die goed past bij de transitie in de zorg. CSL biedt ouders houvast bij autisme door uit te gaan van de mogelijkheden en kansen voor elk kind. Daarbij hebben ouders volledig zelf de regie over de begeleiding van hun kind. Cursussen en begeleiding worden verzorgd door Stichting Horison.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van onze acties? En lezen wat we doen met de opbrengst? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief!